Над 50 грама амфетамин и над 80 обекта с вид

...
Над 50 грама амфетамин и над 80 обекта с вид
Коментари Харесай

Иззеха наркотици и културни ценности от дома на 32-годишна жена в Нови пазар

Над 50 грама амфетамин и над 80 обекта с тип на културно-исторически полезности са иззели от частен дом полицейски чиновници от РУ- Нови пазар, оповестиха от полицията в Шумен.
Наркотичното вещество е открито в парцел на ул. "Цар Симеон ", населяван от 32-годишна локална жителка. Проверката в дома й е осъществена след дейна работа по получен действен сигнал и в хода на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на държане и разпространяване на наркотични субстанции в ранните следобедни часове през вчерашния ден.
Криминалисти намерили общо 13 транспарантни пликчета, като всяко от тях съдържало бяло, във тип на бучки вещество. При осъществения полеви наркотест реагирало на амфетамин. Иззети са близо 53 грама от наркотичното вещество. В парцела били открити и конфискувани и 84 обекта с тип на културно-исторически полезности. Назначена им е експертиза.
Жената, която не е престъпно проявена, е арестувана за период до 24 часа в полицейското ръководство в Нови пазар. Образувано е досъдебно произвеждане.
Материалите по случая са докладвани на дежурен прокурор в Окръжната прокуратура в Шумен. Работата по документиране на закононарушението продължава под негово наблюдаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР