Над 50 генерали и офицери от въоръжените сили на Украйна

...
Над 50 генерали и офицери от въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

Руското МО: Поразихме команден пункт в Днепропетровска област

Над 50 генерали и офицери от въоръжените сили на Украйна са били убити вследствие на удар по команден пункт на украинските войски край село Широкая дача, Днепропетровска област, заяви съветското Министерство на защитата . Тази информация се цитира от Руската работа на Би Би Си, като редакцията прецизира, че в изискванията на военни дейности не е допустимо да се ревизира степента на нейната надеждност.

Отделни елементи на въоръжените сили на Украйна напускали региона на бойните дейности заради невисок морал, липса на муниции и липса на поддръжка. По-специално, взводът в региона на Лисичанск е напуснал позициите си, оповестиха съветските военни и оповестиха, че са взели под надзор село Метьолкино в Луганска област.

Над 400 украински бойци са били убити единствено за един ден вследствие на въздушни удари, ракетни сили и артилерия. Унищожени са четири склада с ракетно-артилерийски оръжия и муниции, 10 танка и друга военна техника.

И украинската, и съветската войска изпитват промени в бойния дух , въпреки че те се демонстрират по друг метод. Темата за морала е централна в по данни на разследващи информации.

Колебанията измежду украинските военни английското разузнаване изяснява с продължителните тежки боеве край Северодонецк - има случаи на дезертиране измежду украинските военни,

През последните седмици зачестяват и отводите на съветски военнослужещи от цели елементи да вземат участие в бойни интервенции, приказва английското разузнаване.
 Трета седмица боеве за Северодонецк
Трета седмица боеве за Северодонецк

Съветът за национална сигурност и защита на Украйна предизвестява за стягане на войната

Войната на Русия в Украйна може да отнеме години, това пред Bild am Sonntag.

Той добави, че доставката на най-съвременно въоръжение на украинските войски ще усили шанса за освобождение на района на Донбас от съветския надзор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР