Над 50 дизайнери, сладкари и фотографи от цялата страна събра

...
Над 50 дизайнери, сладкари и фотографи от цялата страна събра
Коментари Харесай

50 изложители се включиха в най-голямото сватбено събитие в България

Над 50 дизайнери, сладкари и фотографи от цялата страна събра десетото юбилейно издание на най-голямото сватбено събитие в България. Изложението притегли десетки бъдещи младоженци.

Там бъдещите младоженци се придвижват в магическия свят на сватбите и имат опция да се срещнат от близко с всеки един подробност и да схванат какви са трендовете от водещи дизайнери в сватбената мода.
Радостина Илиева, дизайнер: С едри претекстове, леко паднало рамо, което акцентира женствеността. С доста хубав тил, който е апликиран с дантела върху тюл скин.
А за какво не на сватбата си да носиш шапка.

Ирина Сардарева дизайнер: Те се задържат единствено на диадема, с малко ластиче и по тази причина доста добре се усеща дамата, тъй като може да танцува, може да си върти главата.
На ревюто беше показана и нова технология за снимане на незабравимите моменти в огромния ден.
Камен Ехранов, фотограф: Това е фото будка, която е доста добър подарък за гостите. Може да се конфигурира съвсем на всички места. Гостите се снимат и надлежно получават незабавно, след 15 секунди фотография на хартия.
Сватбеното ревю ще продължи и в неделя. С билетите и поканите може да участвате в лотария, в която ще спечелите доста награди.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР