Над 50 човека, предимно младежи, са се отзовали на призива

...
Над 50 човека, предимно младежи, са се отзовали на призива
Коментари Харесай

Над 50 души откликнаха за кръводаряване за пострадалото във Варна момиче

Над 50 индивида, най-вече младежи, са се отзовали на апела за кръводаряване за спасяването на 14-годишната Симона, която пострада най-тежко при жестокия случай на спирка " Тракия " във Варна, заяви пред районното издание Varna24.bg близка на фамилията.

Майката на момичето е допълнила пред медията, че е безпределно признателна на всички, които са се отзовали и са съпричастни с болката на фамилията ѝ. Тя обаче остава мощно обезпокоена, тъй като положението на щерка ѝ остава доста тежко.

По информация от пресцентъра на МБАЛ " Св. Анна " от през вчерашния ден Симона продължава да е в медикаментозна кома, само че положението ѝ се смята за устойчиво съгласно лекарите. Девойката продължава да е на апаратна вентилация. От варненския " Пирогов " допълниха, че през почивните дни положението на Симона внезапно се е влошило, само че рецесията към вчерашния ден е била овладяна.

При случая на спирка " Тракия " на 4 ноември пострадаха общо четирима души. Най-тежко и все още е положението на Симона, която беше настанена в Реанимация с заплаха за живота с тежка черепно-мозъчна контузия, контузия на гръдния панер и на крайниците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР