Над 5 хиляди ползватели към днешна дата има новия канал

...
Над 5 хиляди ползватели към днешна дата има новия канал
Коментари Харесай

Над 5 хиляди души се възползват от новия канал за комуникация на ЦГМ във Viber

Над 5 хиляди ползватели към днешна дата има новия канал за връзка на Центърът за градска подвижност - интерактивен чат бот във Viber. Това оповестиха от ЦГМ.

Той работи от няколко дни и всеки консуматор към този момент може да получава вести за трафика в града, настоящи написания и направления на публичния превоз, както и информация за паркирането и за типовете транспортни документи.

За пръв път във Viber ще бъде допустимо и заплащането на синя и зелена зона, с помощта на взаимната самодейност на водещата информационна платформа, ЦГМ и Mastercard. То може да се прави от банкова дебитна или кредитна карта след регистрация.

През първите месеци на услугата картодържателите на Mastercard ще бъдат в допълнение подтиквани като при 4 платени "сини ", или "зелени " зони с карта Mastercard през Viber, Mastercard получават 5-то гратис паркиране в синя или зелена зона.



Потребителите ще имат опцията да изтеглят и безплатния стикер пакет на ЦГМ, по този начин те ще бъдат автоматизирано добавени към чат бота.

Над 5 хиляди ползватели към днешна дата има новия канал за връзка на Центърът за градска подвижност - интерактивен...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР