Над 43 грама марихуана и прекурсори за производство на метамфетамин,

...
Над 43 грама марихуана и прекурсори за производство на метамфетамин,
Коментари Харесай

Трима в ареста след наркоакция в Пловдив, сред тях 19-годишна

Над 43 грама марихуана и прекурсори за произвеждане на метамфетамин, са иззели при спецакция чиновниците от отдел „ Криминална полиция ” в пловдивско село. 
Прочетете още
Сухата зелена листна маса, разнообразни субстанции и такъми, предопределени за произвеждане на дрога, са открити при претърсвания на два адреса на територията на Пловдив и един в хасковска област. Криминалистите са заловили двама мъже- Стоил Атанасов, Стефан Гешев и 19- годишната Мария Василева по прякор Маша в един от парцелите, който се намира отвън града, научи TrafficNews .

Стефан Гешев е осъждан неведнъж и е  познайник на полицията още от 2008 година, когато той и брат му Николай Гешев са хванати в Хасково за разпространяване на опиати.

С разпореждане на наблюдаващия областен прокурор тримата са привлечени като обвинени Срокът на задържане на мъжете е продължен до 72 часа, а на младата жена е наложена мярка „ подписка ”.  На конфискуваните субстанции са назначени експертизи. Работата по  изясняване на всички обстоятелства и обстоятелства  към незаконната активност на арестуваните продължава  под наблюдението на прокуратурата.

Образувано е досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.

Стефан Гешев 

 

Стоил Атанасов



 Мария Василева

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР