Над 4000 души са обхванати от три антиспин кампании, проведени

...
Над 4000 души са обхванати от три антиспин кампании, проведени
Коментари Харесай

Над 4000 души са обхванати от антиспин кампании във Варна

Над 4000 души са обхванати от три антиспин акции, извършени през годината във Варна, регистрират от дирекция " Превенции " в Община Варна. В тях са взели участие 185 доброволци, както и 81 експерти - учебни лекари и медицински сестри, обществени служащи, педагози, възпитатели.

787 възпитаници от варненски гимназии са се присъединили в интерактивни обучителни сесии по предварителна защита на ХИВ/СПИН и СПИ. В системата за подготовка на обучители по метода „ връстници образоват връстници “, през 2019 година са готови нови 90 доброволци. В интервала 02.09-05.09. специалисти от дирекция „ Превенции “ ще вземат участие в националната Академия за доброволци и новаторски практики в построяването и реализирането на локалната политика по предварителна защита на рисковото държание, ХИВ/СПИН и полово излъчени инфекции. По време на форума ще бъде показан опита на Варна в основаването и поддържането на партньорски мрежи с институции и организации, ангажирани с младежите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР