Над 400 жители на община Мездра бяха гости на концерта

...
Над 400 жители на община Мездра бяха гости на концерта
Коментари Харесай

Мирослав Захариев: Със смислени проекти, много работа и упоритост даваме заявка да постигнем желаното развитие на Мездра

Над 400 поданици на община Мездра бяха посетители на концерта „ Мездра може да се промени! “, проведен от Мирослав Захариев, претендент за кмет на община Мездра от Политическа партия ГЕРБ, подсилен от ВМРО-БНД и претендентите за общински съветници. Специално, с цел да изрази своята поддръжка, в Мездра беше и регионалният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.
„ Мездра има мощен тим, който може да я ръководи по един друг метод. Мирослав Захариев има хъс, упоритост, предпочитание и сила, както и доста хрумвания, зад които аз персонално стоя. Листата на ГЕРБ е най-хубавата. В нея има учители, инженери, бизнесмени, лекари. Аз имам вяра, че този тим ще работи интензивно за хората в Мездра. Общината би трябвало да се промени. Аз желая тя да е измежду сполучливите в Северозапада. В последните години тук не виждам развиването, което се случва във Враца. Тук съм, с цел да изразя своята поддръжка, както и поддръжката на ръководителя на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов за Мирослав Захариев. Ние сме един тим. Срещнахме се с доста хора в общината и сме сигурни, че те ще изискат смяната. Вярвам, че ще заложите на новото, тъй като хората на Мездра имат потребност от тази промяна”, съобщи Петя Аврамова.
„ Аз постоянно съм бил част от дейните жители. Кандидатирам се за кмет, тъй като ясно осъзнавам, че Мездра би трябвало да се изправи и да се подреди в листата на общините с вероятности и бъдеще. Постигането на тази цел е обвързвана само с работа – с жителите, с бизнеса, с общинския съвет, с кметствата, с държавното управление. Мога да реализира това за родния си град и община, тъй като имам нужната поддръжка и доверие. Моят персонален и професионален опит потвърждават, че с ясни цели, хрумвания, интензивност, и добър екип всичко се реализира. Заедно можем да извадим община Мездра от застоя и да осъществяваме смяната, която всички ние искаме”, обърна се Мирослав Захариев към гостите в залата.
„ Всички претенденти показват лъскави обещания, само че нашите съграждани не чакат красиви опаковки. Те желаят децата им да получават положително обучение, да имат облагородени квартали, положителни благоприятни условия за спортуване, почтена работа и сигурност. Ние знаем по какъв начин да работим за това”, сподели Яна Нинова – лидер на листата с общински съветници на Политическа партия ГЕРБ, подкрепени от ВМРО-БНД.
Специални посетители на концерта „ Мездра може да се промени! “ бяха и невероятните мездренски младежи от вокална група „ Уинкс “, част от състава „ 101 каба гайди “, както и неповторимата Жана Бергендорф.
„ Приех поканата на господин Захариев, тъй като знам, че той постоянно е помагал на всички с каквото може. Помага и в грижата за над 120 животни, които в този момент живеят в подслон вместо по улиците на община Мездра. Заради всичко това аз давам своята поддръжка за Мирослав Захариев”, сподели Жана Бергендорф, която зарадва мездренската аудитория с грандиозно шоу.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР