Над 400 000 лева ще се излеят в къща на

...
Над 400 000 лева ще се излеят в къща на
Коментари Харесай

Репортерка на Гала вдигна палат за 400 бона на морето

Над 400 000 лв. ще се излеят в къща на морето, подарена на Маги Сидерова от нейния брачен партньор. Бившата моделка сподели преди дни фотография на новия парцел, в който към този момент интензивно работят майстори, с цел да е подготвен за обитаване, когато времето се стопли. Това излизало златно на половинката й Георги, който обаче бил подготвен на всевъзможни разноски в името на любовта.

Репортерката на Гала показа, че новата къща е нейна сбъдната фантазия. Тя от много време желала да се разхожда в личен парцел с аспект към вълните и да прекарва там всичките си лета. От много време надувала главата на мъжа си с приказки какъв брой хубаво ще бъде, в случай че си купят такова жилище, вместо да хвърлят пари в скъпи почивки. И той най-сетне се навил да влага в къща на морето. Тя била подарък за Маги във връзка 6-та годишнина от запознанството им. Намира се в Поморие – града, в който двамата се срещат за първи път и влюбват един в различен.

„ Тази обич пламна тук от пръв взор и по този начин – до през днешния ден! Вече шест години… Поморие ” – това разяснява Маги, която пусна фотография със брачна половинка си в локалния манастир „ Св. Георги ”. Малко откакто разгласява фотоса в обществените мрежи, тя се похвали и с новата къща, категорично наблягайки, че към момента няма да се нанася в нея, тъй като първо би трябвало да я ремонтират. „ Благодаря, обич моя ”, написано на британски, е финалното изречение в поста на атлетичната брюнетка, от което излиза наяве, че парите са броени персонално от Сидеров с единствената цел да извърши фантазията на своята нежна половинка.

За парцела са отишли сред 250 и 300 хиляди лв.. Толкова вървят сходни къщи в Поморие. За ремонт и обзавеждане ще бъдат изхарчени още най-малко 100 бона, в случай че не и повече, считат осведомени. Маги била оповестила, че персонално ще прави интериорния дизайн на жилището и нямало да са скъпи за мебели. Голяма част от обзавеждането считала да поръчва от Италия, тъй като желала да кани в къщата приятелки с усет, пред които не смеела да се излага с дивани и шкафове за всеобща приложимост. Освен това държала да влага в скъпи плочки, подови настилки и посуда. Като тегли чертата, целият летен лукс щял да излезе над 400 бона, само че фамилията гледало на това не като на разход, а като на инвестиция.

Както е известно, Георги спести много пари от работа в португалска охранителна компания. Говори се, че месечната заплата на някогашния чиновник на ГДБОП там била 7000 евро, а една от клиентките на компанията е била супер звездата Мадона, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР