Над 40 залпа златен брокат са използвани по време на

...
Над 40 залпа златен брокат са използвани по време на
Коментари Харесай

40 залпа златен брокат за клипа на световното

Над 40 залпа златен брокат са употребявани по време на фотосите на видеото към химна на Световното състезание по художествена гимнастика в София. Песента е кръстена "Golden Girls " и е отдадена както на нашите златни девойки, по този начин и на магията на спорта да сплотява хора от разнообразни краища на света. В шампионата в българската столица, който ще се организира в "Арена Армеец " от 10 до 16 септември, са удостоверили присъединяване 60 страни.
В клипа с химна на шампионата се снимат гимнастички и почитатели от разнообразни страни - Съединени американски щати, Англия, Франция, Италия, Испания, Филипините и други, споделящи танцово придвижване, символизиращо туптящо сърце. Основната роля във видеото е поверена на талисмана на международното - златното момиче Радина Филипова.
"Golden Girls " е по музика и аранжимент на Deep Zone Project, а британският текст е написан от Рейчъл Роу. Парчето е в актуален денс жанр със запаметяваща се мелодия и включва български фолклорен акцент, особено изтънчен от Илиана Раева. Зад акцията застава екипът на "Вирджиния рекърдс ".
"За нас е чест, че ни избраха да създадем химна за Световното състезание по художествена гимнастика, на което сме фенове! Комбинацията сред спортния и музикалния свят постоянно е била значима ", показа водачът на Deep Zone Project - DJ Dian Solo.

https://youtu.be/I_Py6cY8EXo
https://spoti.fi/2K7q9bc
https://apple.co/2uYEKB6
https://goo.gl/jF22Jh

https://www.facebook.com/DeepZoneProject/
http://goo.gl/Vdxk0N
http://virginiarecords.com/
http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/
http://www.instagram.com/virginiarecords/

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР