Над 40 забавни културно-образователни инициативи включва второто издание на детския

...
Над 40 забавни културно-образователни инициативи включва второто издание на детския
Коментари Харесай

Над 40 забавни игри и работилници включва второто издание на детския панаир в Разград

Над 40 занимателни културно-образователни начинания включва второто издание на детския панаир в Разград, който ще се състои на 13 и 14 септември. Събитието е с вход свободен и се осъществя от Фондация "Изиарт ", с поддръжката на Фондация "Америка за България ", Фондация "Обществен дарителски фонд за Разград " и Община Разград, оповестяват от пресцентъра на общината.

Освен обичайните към този момент работилници по стъклопис, архитектура, пясъчни рисунки, плъсти, грънчарство, цветя от салфетки, стенна живопис, пиксел арт, детски играчки и мода, тази година в програмата ще бъдат включени и няколко нови, като ателие за направа на магнити и други Работилниците ще се организират в двата дни сред 10.00 ч. и 18.00 ч. на площад "Независимост ", както и в Етнографския музей и Археологическия резерват "Абритус ". В Художествена изложба "Проф. Илия Петров " в петък също ще има специфична игра за посетителите.

Организаторите са приготвили и атрактивна стратегия за сцената - музикални и театрални спектакли, танци и игри за най-малките, а в събота от 11.00 ч. ще бъде показана и пиесата "Трите прасенца " на Бургаския куклен спектакъл.

По традиция ще бъде показана и пожарна кола, на която децата ще могат да се качат и да усетят вълнението, като влязат в ролята на същински пожарникари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР