Над 380 компании от 25 държави участваха в международния туристически

...
Над 380 компании от 25 държави участваха в международния туристически
Коментари Харесай

„Ваканция и СПА Експо“ посрещна над 20 000 гости

Над 380 компании от 25 страни участваха в интернационалния туристически конгрес „ Ваканция и СПА Експо “, който се организира от 14 до 16 февруари в Интер Експо Център. 36-ото издание на интернационалното събитие бе намерено от министъра на туризма Николина Ангелкова. „ Прекрасна е опцията да покажем капацитета на българския туризъм “, сподели тя в приветственото си слово.

Министърът дефинира 2019 година като динамична година, в която следва браншът да постави огромни старания. Ангелкова увери присъстващите, че секторът ще бъде улесняван, с цел да бъдат реализирани още по-добри резултати.

Ресорното министерство е оповестило 2019 година като година на вътрешния туризъм, разясни министър Николина Ангелкова. Акцент са и капиталовите турове. „ Страната ни има голям капацитет за конгресен туризъм “, добави тя. И разясни, че следва дейна работа в тази посока.

През трите изпълнени с оферти и безредици дни над 20 000 експерти посетиха щандовете на стотиците изложители, да се срещнат с техните оферти и да изберат най-хубавото за себе си. Форматът на интернационалния конгрес разкри благоприятни условия за проява на новостите в бранша. Изложението се трансформира в място за срещи, разширение на бизнеса посредством основаване на нови контакти и запознаването с нови пазари и несъмнено – продан на настояща информация за трендовете на туристическите пазари както в България и Балкански полуостров, по този начин и по света.

Изданието през 2019 година предложи за първи път Зона за Медикъл & СПА туризъм. Благодарение на нея присъстващите се потопиха в тайните на положителното здраве с най-новите оферти на профилирани центрове за балнеотерапия и възобновяване. Форумът даде и опцията посетителите да се опознаят и вълнуващи винени дестинации посредством наличието на потвърдили се майстори-винари.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР