Над 350 младежи се включиха в уебинарите на съвместната програма

...
Над 350 младежи се включиха в уебинарите на съвместната програма
Коментари Харесай

Полезни, практични и различни - над 350 младежи се включиха в уебинарите на програмата #YouthEmpowered

Над 350 младежи се включиха в уебинарите на взаимната стратегия на JA България и Кока-Кола ХБК България #YouthEmpowered. В интервала от март насам, в синхрон с наклонността за цифрова промяна в последните няколко месеца, програмата се осъществяваше напълно онлайн посредством серия уебинари на тематики, свързани с развиването на личностни и бизнес умения на младежите. По този метод, програмата продължи да извършва главната си цел макар провокациите, които пандемията от COVID-19 докара след себе си - да подкрепя развиването на умения за работа измежду младежите, които да покачат тяхната мотивация за развиване към следващо обучение и претовареност.

„ Тази есен сме подготвени да продължим с още благоприятни условия за развиване на уменията за продуктивност и цифровите умения на младежите в България. Предстоят нови потребни уебинари с присъединяване на специалисти по тематики свързани с личностното и бизнес развиване, на практика работилници и благоприятни условия за черпене на опит посредством виртуални стажове, проведени взаимно с нашите сътрудници от Кока-Кола ХБК България в границите на програмата ", споделя Милена Стойчева, изпълнителен шеф на Джуниър Ачийвмънт България (JA България).

В рамките на няколко седмици бяха осъществени 7 уебинара на тематики като: Управление на време, Водене на договаряния, Управление на планове, Умения за кариера - CV и мотивационно писмо, Умения за триумф, Умения в маркетинга и други 7 ментори от екипа на Кока-Кола ХБК България предадоха своите познания и професионална експертиза по тематиките и дадоха отговор на всички въпроси на любопитните участници.

„ За всички в компанията #YouthEmpowered е не просто стратегия, а предопределение, на което сме се отдали през последните няколко години. Всеки сътрудник, който влиза в ролята на наставник, подхожда с равни дози пристрастеност и отговорност към срещите с жадните за познание младежи, а те откликват със същото. За нас беше доста значимо да продължим програмата и по време на изключителното състояние и сме щастливи, че дружно с нашите сътрудници от Джуниър Ачийвмънт България успяхме да я приспособяваме бързо и сполучливо към новите действителности, с цел да сме потребни на нашите общности ", споделя Жаклин Цочева - Директор „ Публични връзки и връзки с обществеността " в Кока-Кола ХБК България.

Всички над 350 участници имаха опция да задават въпроси и да разясняват по заложените тематики и да натрупат познания и опит за развиване на своите кариерни умения. Преподавателите, които вдъхват живот на програмата по места, продължиха преподаването даже в подтекста на напълно цифрово обучение, а в идната образователна година те ще бъдат подкрепени и от още ментори доброволци от Кока-Кола ХБК България, които ще се включват в преподаването дружно с тях, като показват практическата страна на тематиките за кариерно и личностно развиване.

„ Полезни?! Не единствено, чудесни са уебинарите на #YouthEmpowered. Невероятно готови работилници с същински практическо развиване на съответни умения. Винаги в прецизен час, съответни и целенасочени. Учениците споделят, че за малко време са усвоили повече познания и умения от цифровите уебинари... в сравнение с от доктрина. Благодарим на JA Bulgaria за съвършената подготовка по предоставените извършения. ", Биляна Стамова, преподавател в ПТГ „ Никола Вапцаров ", Самоков.

„ Много ми харесаха уебинарите, те ми бяха доста потребни и доста забавни. От тях научих доста нови неща, да вземем за пример научих по какъв начин да си ръководя времето вярно, тъй че да ми стига за всичко. Научих също по какъв начин да аплайвам за работа и по какъв начин да сътворявам CV и мотивационно писмо. Научих и доста други неща. По време на всеки един уебинар ми възникваха въпроси, след което ги задавах на гост-лекторите и те ми отговаряха доста разбираемо. Всички гост-лектори бяха страхотни и неповторими. Чакам с неспокойствие идващите уебинари! ", Александър Вутов, възпитаник ПГТ " Александър Паскалев ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР