Над 300 хиляди малки и средни бизнеси от САЩ са

...
Над 300 хиляди малки и средни бизнеси от САЩ са
Коментари Харесай

300 000 търговци от САЩ се присъединили към Amazon Marketplace през 2017 г.

Над 300 хиляди дребни и междинни бизнеси от Съединени американски щати са се включили към платформата за онлайн търговия Amazon Marketplace през предходната година, сочи статистика от компанията, представена от TechNews.

SMB (малки и междинни предприятия, МСП) търговците са продали през Amazon милиарди артикули на клиенти по целия свят през 2017 година Половината от стоките са оферирани през Amazon Marketplace.

Продажбите на към 140 000 от дребните и междинни търговци са надвишили $100 000 през 2017 година, заяви Питър Фариси, вицепрезидент на Amazon Marketplace. Тези компании реинвестират в техните местни общности, като основават работни места и поддържат локални снабдители.

Така да вземем за пример, откогато продава в Amazon, компанията Salon’s Choice от Дълрей Бийч, Флорида, се е разраснала от 3 до 40 души, споделя ръководещият шеф Майкъл Дъдли. Наскоро компанията е почнала продажби и посредством уеб страницата на Amazon във Англия.

Бизнес посредством Amazon вършат дребни и междинни компании от всички щати в Съединени американски щати, както и от 130 страни по света. През предходната година клиентите на онлайн магазина за закупили милиарди артикули от SMB търговци в Amazon, като единствено през празничния сезон в края на 2017 година са поръчани над 1 милиарда артикули.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР