Над 300 чувала с боклук събра отборът на Лечебни заведения

...
Над 300 чувала с боклук събра отборът на Лечебни заведения
Коментари Харесай

Графа подкрепи отбора на ЛЗ „МЕДИКА“ в кампанията „Да изчистим България заедно“

Над 300 чувала с отпадък събра тимът на Лечебни заведения „ МЕДИКА “ в деня на огромното разчистване. Инициативата беше подкрепена и от Влади Ампов - Графа, който е дипломат на акцията на BTV „ Да почистим България дружно “. Известният артист се включи в чистенето паралелно с останалите доброволци и сътвори позитивно и приповдигнато въодушевление.

 В продължение на 3 часа над 90-те участници от „ МЕДИКА “, Тежкоатлетически състезателен клуб - Русе, тим възпитаници от СУПНЕ " Фридрих Шилер ", жители от близки и далечни квартали на града, с отношение към природата и положителния образец, почистиха част от квартал „ Здравец-Изток “. В непринудени диалози, след края на почистването, огромна част от доброволците споделиха вярата България да бъде чиста, освен на 17-ти септември, а през цялата година.

Лечебни заведения „ МЕДИКА “ са сътрудници на акцията от 2018 година Водещи правила в работата на целия екип са безкомпромисното качество на медицинските услуги, съпроводено с персонално отношение и персонално внимание към всеки един пациент. Това отношение се показва и в подсигуряване на чиста и безвредна заобикаляща среда. Чрез присъединяване си в най-мащабната доброволческа самодейност у нас от „ МЕДИКА “ имат за цел и да предизвикат публичното схващане и отговорност допълнително хора, както и да предизвикват публични начинания с градивни оферти.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР