Над 30 свободни работни места в два социални центъра обявиха

...
Над 30 свободни работни места в два социални центъра обявиха
Коментари Харесай

Местната управа търси над 30 човека за социални центрове във Враца

Над 30 свободни работни места в два обществени центъра оповестиха от Община Враца. От локалната администрация пуснаха състезания за 12.5 щатни бройки в "Дневен център за поддръжка на деца и/или младежи с тежки множествени увреждания и техните фамилии “ и 20 бр. в "Център за социална поддръжка “, с адрес: гр. Враца, ул. „ Огоста “ №2.

За "Дневен център за поддръжка на деца и/или младежи с тежки множествени увреждания и техните фамилии “ се търсят:
Ръководител – на 4-часов работен ден; Социален служащ – на 8-часов работен ден; Психолог - на 8-часов работен ден; Педагог - 1,5 бр., на 8- и/или 4-часов работен ден ; Рехабилитатор - на 8-часов работен ден; Логопед - на 8-часов работен ден; Медицинска сестра - на 8-часов работен ден; Трудотерапевт - на 8-часов работен ден; 2-ма детегледачи - на 8-часов работен ден; Шофьор - на 8-часов работен ден; Хигиенист - на 8-часов работен ден;
20 чиновници пък се търсят за "Център за социална поддръжка ". Свободните позиции са:
Ръководител – на 4-часов работен ден: 4-ма обществени служащи - на 8-часов работен ден ; 4-ма психолози - на 8-часов работен ден; 3.5 бр. педагози – на 8- и/или 4-часов работен ден; Логопед - на 8-часов работен ден; 4-ма обществени сътрудници - на 8-часов работен ден; Хигиенист – на 8-часов работен ден; Касиер-домакин - на 8-часов работен ден; Работник по поддръжката - на 8-часов работен ден ;
Необходимите документи за присъединяване в подбора са:
Писмено заявление за кандидатстване с контакти за противоположна връзка /по образец/; Автобиография /по образец/; Декларация по член 107а от Кодекса на труда /по образец/; Декларация /по образец/; Копие от документи за добита просветителна степен (диплома), спомагателни квалификации; Копие от документи, удостоверяващи продължителността на трудовия стаж и професионалния опит.
Документите се подават персонално от всеки претендент, или посредством упълномощено лице, в постройката на Община Враца, ул. „ Стефанаки Савов” № 6, в Център за административно обслужване – гише „ Общо деловодство” до 17 часа на 31 юли.
Заявленията за присъединяване в обществения асортимент, дружно с нужните документи, се подават в запечатан плик, върху който се изписва За процедура за асортимент на личен състав по план BG05M9OP001-2.019-0016-C01 „ Комплекс за интегрирани обществени услуги за деца и младежи в Община Враца “, трите имена на претендента, обществената услуга и длъжността, за която кандидатства, прецизен адрес и телефон за връзка.
Надпреварата ще протече в 2 стадия - асортимент по документи и събеседване с позволените претенденти, което цели да откри претекстовете за кандидатстване, професионалните пълномощия, уменията за обуване и работа в екип, както и настройките за взимане на решения.
Списъкът с класираните претенденти ще бъде разгласен на Информационното табло в постройката на Общинска администрация и на уеб страницата на Община Враца, а трудовите контракти ще са с дълготрайност до 21 месеца и период не по-късно от 11.05.2022 година
Допълнителна информация можете да намерите на уеб страницата на Община Враца в раздел „ Кариери “ /http://www.vratza.bg/bg/1589462926.html / или от ръководителя на плана - Галя Цветанова на тел. 0898713709.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР