Над 30 собственици, мениджъри и експерти на управленски позиции на

...
Над 30 собственици, мениджъри и експерти на управленски позиции на
Коментари Харесай

Във Варна обучават 30 мениджъри как се прави успешен бизнес

Над 30 притежатели, мениджъри и специалисти на управнически позиции на дребни, междинни и огромни компании в България събра среща, отдадена на новите благоприятни условия за развиване на бизнеса, проведена от ActionCoach България.

Целта на събитието е да покажем, че макар компликациите, през които се изправя всеки един човек, тръгнал по пътя на кариерното израстване, триумфите са изцяло вероятни, обясниха Антон Атанасов и Бойко Проданов, основатели на ActionCoach България.

Специален посетител на срещата бе кметът Иван Портних, който поздрави участниците и показа в резюме платформата " Варна-град на знанието ".

" Прекрасно е, че има толкоз доста младежи, които желаят да се развиват професионално във Варна! Вярвам, че през днешния ден ще бъдете осведомени с най-актуалните и сполучливи принадлежности за бизнес напредък, които ще Ви оказват помощ да постигнете нови триумфи ", съобщи той. Гост на събитието бе и Пейчо Пейчев, зам.-кмет на общината, оповестиха от общинския билдинг, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

По време на образованието бяха дискутирани тематиките " Как да превърнете бизнеса си в печелившо комерсиално дружество ", " Начини и техники за въздействие на облагата ", " Как да се понижат цените в интервал на инфлация и да се усили удовлетвореността на клиентите " и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР