Над 30 производители от страната и региона ще вземат участие

...
Над 30 производители от страната и региона ще вземат участие
Коментари Харесай

Фермерски пазар във Враца представя био продукти на производители от цялата страна

Над 30 производители от страната и района ще вземат присъединяване в проведения от Община Враца фермерски пазар, който ще се организира на 4 и 5 юли.
Асортиментът от екологично чисти артикули, които ще бъдат показани включва – свежи сезонни плодове, зеленчуци и подправки, пчелни, млечни и месни артикули, хлебни произведения и плодови сиропи.
На фермерския пазар във Враца ще се оферират и някои атрактивни био артикули, измежду които – зелено сирене, пречистено планинско масло, дестилат от охльови, крокмач, бабек, бахур, ракия от ягоди, специфична селекция сиропи от боровинка, бъз и джинджифил.
Към момента поръчки за присъединяване са подадени от производители от града и обитаемоте места, както и от Стара Загора, Брацигово, Ямбол, Пловдив и Монтана. Желаещите да се включат във фермерския пазар във Враца могат да го създадат на имейл адрес – [email protected] или на тел.: 0887900331, в период до 1 юли /сряда/.
Кметът Калин Каменов разяснява, че провеждането на сходен вид пазар е опция за българските производители да осъществят своята продукция.
„ Обстановката в страната в последните месеци поради ковид е предизвикателство освен за хората, само че и за бизнеса. Фермерският пазар е една антикризисна мярка, която ще разреши на локалните търговци да показват лично произвеждане екологични артикули. С моя екип предвиждаме такива събития да се трансфорат в традиция “.
Събитието ще се организира пред постройката на локалната администрация, с работно време от 9:30 до 17:30 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР