Над 30% от ваксинациите във временните ваксинационни пунктове в София

...
Над 30% от ваксинациите във временните ваксинационни пунктове в София
Коментари Харесай

Всеки трети в София се ваксинира в моловете

Над 30% от имунизациите във краткотрайните имунизационни пунктове в София са били направени в два от столичните молове - Paradise Center и Serdika Center.

През миналия уикенд имунизираните там са 100% повече спрямо първия работен уикенд на двата мобилни пункта през юни.
 Руска партия предлага юридическа помощ на уволнени от работа поради липса на имунизация Руска партия предлага юридическа помощ на уволнени от работа поради липса на имунизация
Партия „ Справедлива Русия – За истината ” разгласи, че ще пази правата на жителите при премахване от работа или у...

Търговските центрове отвориха мобилни станции при започване на лятото и се подреждат измежду най-предпочитаните местоположения от хората, искащи да се имунизират. Мобилните пунктове ще останат налични за жителите през всички уикенди до края на месец август. Работното им време е от 13:00 до 18:00 часа, а искащите могат да избират сред имунизациите на Pfizer-BioNTech, Moderna, Janssen и Astra Zeneca. Ваксинирането става без предварителна регистрация.

Над 13 хиляди жители са имунизирани в мобилните имунизационни пунктове в София за последните месеци, по данни на Столична община. 

 

 
 Балтова: И в София ще има карантинни хотели Балтова: И в София ще има карантинни хотели
Служебният министър на туризма Стела Балтова съобщи по време на чуване в Народно събрание, че първите резултати за обновяване на жизнеспособнос...

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР