Над 30% от ваксинациите във временните ваксинационни пунктове в София

...
Над 30% от ваксинациите във временните ваксинационни пунктове в София
Коментари Харесай

Всеки трети в София се ваксинира в моловете

Над 30% от имунизациите във краткотрайните имунизационни пунктове в София са били направени в Paradise Center и Serdika Center. През миналия уикенд имунизираните в двата мола са 100% повече спрямо първия работен уикенд на двата мобилни пункта през юни.
Търговските центрове отвориха мобилни станции при започване на лятото и се подреждат измежду най-предпочитаните местоположения от хората, искащи да се имунизират. Мобилните пунктове за имунизация против COVID-19 ще продължат да бъдат налични за жителите през всички уикенди до края на месец август. Работното им време е от 13:00 до 18:00 часа, а искащите още веднъж ще могат да избират сред имунизациите на Pfizer-BioNTech, Moderna, Janssen и Astra Zeneca. Имунизацията ще се прави без предварителна регистрация.
„ Над 13 хиляди жители са имунизирани в мобилните имунизационни пунктове на Столична община за последните месеци. Благодарим на нашите сътрудници от Serdika Center и Paradise Center за поддръжката и дейното присъединяване в акцията с откриване на пунктове на тяхна територия. Медицинските екипи в пунктовете са от общинските лечебни заведения и ДКЦ-а, а имунизациите се обезпечават благодарение на Столичната РЗИ и екипите на „ Аварийна помощ и предварителна защита " на Столичната община ", споделиха от Столична Община.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР