Над 30 новоприети членове на ПП ГЕРБ в район Южен

...
Над 30 новоприети членове на ПП ГЕРБ в район Южен
Коментари Харесай

Връчиха партийните книжки на 30 нови членове на ГЕРБ в Южен

Над 30 новоприети членове на Политическа партия ГЕРБ в регион " Южен " в Пловдив получиха партийните си карти на особено празненство. Те им бяха връчени от народния представител от Политическа партия ГЕРБ в 44-то Народно заседание инж. Атанас Ташков и ръководителя на районната организация Георги Василев.

„ За следващ път тимът на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Южен “ се усилва с нови членове, което е съображение за самочувствие и потвърждава, че районната конструкция има здрави корени и вероятност ", сподели депутатът инж. Атанас Ташков. Той благодари на всички за упоритата работа и им съобщи специфичните поздрави на регионалния координатор и кмет на Пловдив инж.Иван Тотев. От негово име той пожела на членовете на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Южен “ светли празници, здраве, нови триумфи и щастливи дни.

Георги Василев изрази убеденост, че положителните резултати на организацията ще продължат и в бъдеще с помощта на дейната поддръжка на цялото управление и регионалния координатор Иван Тотев, на всички членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ.
тагове ГЕРБ нови членове Южен  Връчиха партийните книжки на 30 нови членове на ГЕРБ в Южен  Връчиха партийните книжки на 30 нови членове на ГЕРБ в Южен  Връчиха партийните книжки на 30 нови членове на ГЕРБ в Южен
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР