"Над 30 млн. души ще умрат до 6 месеца!" Това

...
"Над 30 млн. души ще умрат до 6 месеца!" Това
Коментари Харесай

Бил Гейтс отправи смразяващо предупреждение: Скоро ще умрат 33 млн. души

"Над 30 млн. души ще умрат до 6 месеца! " Това ужасяващо предсказване пристигна не от различен, а от съоснователя на Microsoft и втори по благосъстояние човек на планетата - Бил Гейтс.

Милиардерът предизвести, че се задава смъртоносна болест, която ще убие повече от 33 милиона души единствено за няколко месеца, тъй като светът не е квалифициран да се оправи с епидемията.

По време на годишната среща на Медицинската асоциация на Масачузетс, Гейтс разгласи желанието си да подари 12 милиона $ за създаването на универсална ваксина против грип, заяви изданието The Hill.

Милиардерът също по този начин основава изследователския фонд.

„ Заедно с Page family стартираме плана на стойност 12 милиона $ Великото предизвикателство, с цел да ускорим развиването на универсална ваксина против грип. Целта е да подбудим смелото мислене на най-хубавите учени в света във всички дисциплини, в това число новите области “, съобщи той.

Гейтс акцентира, че задаващата се смъртоносна зараза не би трябвало да се подминава. Според него, в случай че ставаше дума за някакво ново оръжие, което би могло да убие толкоз доста хора по целия свят, американското държавно управление, а и всяко държавно управление по света, би реагирало стремително. Но при възникването на биологична заплаха, никой не бърза, написа вестник Washington Post.

"Ако някъде бъде основано оръжие, което може да унищожи над 30 милиона души, държавните управления щяха да се приготвят оптимално бързо за възможната опасност. Когато става дума за биологична опасност обаче, никой не бърза да вземе ограничения, въпреки че не би трябвало да се отсрочва, а да се работи по същия метод ", разяснява Гейтс, който твърди, че нормално е оптимист що се отнася до напредъка на човечеството.



За този проблем милиардерът приказва от известно време и го е споменавал на няколко конференции и срещи на върха през 2016 година.

Новите му песимистични прогнози се базират на другите научни проучвания и на профилирано компютърно моделиране.

Гейтс цитира симулация от Института за моделиране на болесттите, с цел да покаже какъв брой гибелен може да се окаже новият грипен вирус, когато популацията не е квалифицирано.

Той цитира и планът на Оксфорд за световните цели, оповестен през 2016 година В него се приказва за естествената пандемия, както и за нуклеарна война, като тези две закани са разказани като най-големите опасности за цивилизацията сега. Присъединяването към тези закани като съществена грижа е вариацията на естествената пандемия — съзнателно основана пандемия, като тази, която може да се смята като офанзива на биотероризма.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР