Над 30 мигранти спокойно прескачат през оградата на границата ни

...
Над 30 мигранти спокойно прескачат през оградата на границата ни
Коментари Харесай

Мигранти показват как се прескача оградата на границата ни с Турция в ТикТок

Над 30 мигранти умерено прескачат през оградата на границата ни с Турция благодарение на стълба. Това се вижда от няколко минутно клипче, което е снимано от мигранти и публикувано в обществената мрежа ТикТок. Видеото стартира с инструкции на арабски език, които дава трафикантът на бежанците. Вижда се по какъв начин няколко мъже разпъват стълба, подпират я на оградата и един по един се изкачват по нея.

Видеото е тип реклама, разяснява специалистът по сигурност Славчо Велков по Нова тв. Той уточни, че стълбата коства над 1000 лева Тези, които усеят да стигнат до Западна Европа, ще получат пари от работодателите и това е бизнес скица. Велков сподели още, че мигрантите не биха съумели да преминат без присъединяване на хора от наша страна. Видеото демонстрира, че те прескачат преградата в светлата част на денонощието и това значи, че са сигурни, че никой няма да им попречи.

От Министерство на вътрешните работи обявиха за NOVA, че групата, дружно с трафикантите, е арестувана. Работата по случая продължава в границите на досъдебното произвеждане. От вътрешното министерство прибавиха още, че хората от клипа са хванати, още преди фрагментите да се появят в обществените мрежи.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР