Над 30 жени, за които се твърди, че са били

...
Над 30 жени, за които се твърди, че са били
Коментари Харесай

Уайнстийн постигна споразумение за $25 млн. с над 30 жени? - slava.bg

Над 30 дами, за които се твърди, че са били подложени на полови нарушавания от холивудския магнат Харви Уайнстийн, са постигнали съглашение на стойност 25 милиона $, което, в случай че бъде утвърдено, ще постави завършек на множеството цивилен каузи против него.

Ню Йорк таймс заяви в сряда, че е подписана предварителна договорка, включваща многочислените хипотетични жертви на Харви в Съединени американски щати, Канада, Англия и Ирландия.

Предложението чака дефинитивно утвърждение от съдилищата и от участващите лица, споделя изданието, само че откакто тези последни спънки бъдат изчистени, изплащанията ще бъдат направени от застрахователните компании, които се занимават с банкрута на Weinstein Company.

Самият Харви Уайнстийн не би трябвало да заплаща нито стотинка на обвинителите си, оповестява The Times. Липсата на персонална отчетност на някогашния продуцент на филми провокира отчаяние и яд от няколко от забърканите дами, макар че страните в договарянията показват, че правните благоприятни условия, отворени за тях, са лимитирани.

„ Не съм удовлетворена, само че не знам какво в действителност мога да направя ", сподели актрисата Катрин Кендъл, която твърди, че е полово унизена от Уайнстийн през 1993 година

Гаранцията на Харви Уайнстийн също беше увеличена от един милион на пет милиона $ поради обвинявания, че е нарушил изискванията, като е правил измами с електронната си гривна.

Съдия Джеймс Бърк отхвърли настояването на прокурора Харви Уайнстийн да влезе в пандиза поради това нарушаване.

Снимка: АР
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР