Над 30 души са задържани за стрелба в навечерието на

...
Над 30 души са задържани за стрелба в навечерието на
Коментари Харесай

Нова година в Ливан - масова стрелба, убит човек и дори повредени самолети

Над 30 души са арестувани за пукотевица в навечерието на Нова година в Ливан, вследствие на което има ранени и бяха развалени най-малко три самолета на ливанската самолетна компания, се споделя в изказване на вътрешното министерство на страната, съобщи БГНЕС.
" В нощта на честването на Нова година редица жители стреляха във въздуха, изцяло игнорирайки закона и предизвестията от службата за вътрешна сигурност... В тази връзка бяха арестувани 34 души в разнообразни елементи на страната ", се споделя в изказването.
 В Ливан задържаха сириец, възнамерявал атентати в Бейрут В Ливан задържаха сириец, възнамерявал атентати в Бейрут
Ливански разузнавачи задържаха в сряда терорист, който подготвял набези над кафенета и нощни питейни заведения в столицата Бейрут, съобщи ТАСС...
Както по-рано съобщи новинарският портал " Ан-Нашра ", в болница на град Баалбек умря сирийка, получила тежко пострадване от новогодишната пукотевица. По-рано лекарите оказали помощ на още трима потърпевши. В южния град Шейфате беше ранен младеж, има потърпевши в северния град Триполи, точно там бяха задържани в началото седем ливанци, стреляли във въздуха с автомати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР