Над 280 първокласници за пръв път прекрачиха училищния праг в

...
Над 280 първокласници за пръв път прекрачиха училищния праг в
Коментари Харесай

Дарения вместо цветя: Учениците в Ловеч помагат на пострадалите от наводненията

Над 280 първокласници за пръв път прекрачиха учебния предел в Ловешко. Учебната година стартира за над пет хиляди възпитаници в общината. Те бяха тържествено посрещнати в класните стаи от своите учители. В огромна част от учебните заведения и детските градини в Ловеч вместо цветя деца и родители даряваха средства за потърпевшите при наводненията в Карловско.

„ Новата образователна година да е здрава, спокойна и радостна, с доста обич към децата и техните родители и почитание към сътрудниците “, пожела учителят на първи клас в най-голямото главно учебно заведение в града - „ Васил Левски “, Нина Тодорова. „ Да обучаваш деца от първи клас е огромна тръпка първоначално, само че човек би трябвало да подхожда с доста самообладание и обич към дребните деца, с цел да могат да се провиснал и да приключим сполучливо “, добави преподавателят.

Родителите си пожелаха децата им да попаднат на учители , които да ги възпитат и научат на доста неща, най-много да бъдат положителни хора.

ОУ „ Васил Левски “ е едно от най старите в нашия град, с дългогодишни обичаи и в това време съвременно. За пета поредна година защитихме позициите си на новаторско учебно заведение, което ползва модерни способи на преподаване на образователния материал, съобщи при откриването на образователната година шефът на ОУ „ Васил Левски “ Илица Петрова. Тя пожела образователната година да е ползотворна, сполучлива и здрава.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР