Над 280 000 българи тръгват на път за Великден. Допълнителни

...
Над 280 000 българи тръгват на път за Великден. Допълнителни
Коментари Харесай

Над 280 000 българи тръгват на път за Великден

Над 280 000 българи потеглят на път за Великден. Допълнителни патрули на КАТ по автомагистралите ще наблюдават за съблюдаване на разпоредбите, предава Нова тв.

Традиционно най-натоварени ще са пътищата към Сърбия и Гърция, както и автомагистралите „ Тракия ” и „ Хемус ”. Именно там обаче има поправки. На места се чака да се образуват тапи. Предвидени са различни направления през Подбалканския път и Искърското дефиле.

``
реклама

През идващите 4 дни всички екипи ще са на крайник. За да няма съществени тапи,  регионалното министерство вкарва  забрана за придвижване на тежкотоварни камиони в най-натоварените дни от 16 до 20 часа.

Повишава се и бдителността към гари, летища и пристанища. Може да се наложи даже и да ви спрат за инспекция на документи или багаж.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР