Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този момент

...
Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този момент
Коментари Харесай

НАП дава 50 000 лева награда след 20 дни


Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този миг за присъединяване в конкуренцията за 50 000 лева, огромната премия във втория сезон на Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите. Фискалните бонове, записани в играта до в този момент, са на обща стойност 388 млн. лева, а приблизително един участник записва по към 370 касови бележки. Тегленето на огромната премия ще бъде на 10 декември 2018 година, малко преди 9,00 ч., онлайн в ефира на bTV.

Лотарията с касови бележки доби известност и в обществената мрежа Facebook. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има близо 5800 почитатели и 5350 лайкове от регистрирани консуматори. Над ¼ от почитателите на Лотарията във Facebook са от столицата, а 75% - са дами.

Следващата седмична премия ще бъде изтеглена на 19 ноември в утринния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов преносим компютър с впечатляващи индикатори.

Регистрираните касови бележки за област Пазарджик от стартирането на играта досега са над 827 хиляди бр. на обща стойност над 12 благ. лв..

В данъчната лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР