Над 2600 лева са преведени в НАП Велико Търново без

...
Над 2600 лева са преведени в НАП Велико Търново без
Коментари Харесай

Над 2600 лева са преведени в НАП Велико Търново без такси

Над 2600 лв. са преведени в Национална агенция за приходите Велико Търново без такси посредством пос терминали, оповестиха от пресцентъра на приходната организация.

Без такси клиентите на Национална агенция за приходите превеждат отговорностите си посредством конфигурираните 7 физически пос терминали на работните места в салоните за обслужване във Велико Търново и един терминал в офиса в Свищов.

За няколко дни, откогато устройствата са конфигурирани в гишетата за обслужване на клиенти, 37 души са се възползвали от услугата и са превели общо 2632,30 лева

Чрез картовите преводи заплащането се отразява неотложно в данъчно-осигурителната сметка на клиента. Така отговорностите се погасяват сега, а не след часове, както е при банковите преводи, се показва в известието на Национална агенция за приходите.

От там прецизират, че когато се заплащат отговорности към други институции /глоби от КАТ/ или отговорности, които са в развой на наложително осъществяване, погасяването им се отразява след спомагателна обработка и систематизиране, което лишава повече време.

Сега безплатните преводи са налични за притежателите на банкови карти Mastercard и Maestro, както и Bcard на БОРИКА. По-късно през годината се чака и притежателите на карти Visa също да имат достъп до тази услуга, показват от териториалното звено на приходната организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР