Над 250 състезатели от 37 държави и 6 континента ще

...
Над 250 състезатели от 37 държави и 6 континента ще
Коментари Харесай

Започна шестият международен супер турнир по тенис на маса WTT Feeder Panagyurishte

Над 250 състезатели от 37 страни и 6 континента ще премерят сили на шестия интернационален супер шампионат по тенис на маса WTT Feeder Panagyurishte Presented By ASAREL 2022.

„ През тези две години в които шампионатът не се организираше израснахме доста. Тежката, само че сполучлива организация беше доказателство, че компликациите могат да бъдат преодолявани, единствено в случай че всички дружно впрегнем напъните си ”, съобщи кметът на община Панагюрище Никола Белишки.
Радостна съм, че с помощта на напъните на уредниците и макар всички компликации, макар спирането, съумяха да запазят шампионата и да запазят семейството за Панагюрище и за тази прелестна зала.
Бисерка Янев, шеф Човешки запаси на „ Асарел Медет ” АД.

За четвърти път бяха връчени стипендии на името на проф. доктор Лъчезар Цоцорков за най-перспективните млади български състезатели по тенис на маса. Тази година това са Сиделя Мутлу, Георги Ефтимов и Йоан Величков.

Квалификациите започнаха още а 30-ти август. В събота и неделя борбите в „ Арена Асарел ” не престават с цялостна мощ, като България ще има своите представители в ¼ финалната фаза при смесените двойки. Петьо Кръстев и Мария Йовкова се изправят против китайците Сю и Ву.

„ Никой не е мечтал за сходни високи оценки на организацията, от страна на Световната федерация, само че не щеш ли труда ни се оцени. Зад всичко това стоят доста часове неотклонен труд и доста упорит и работлив екип. Благодаря на всички „ забъркани “ в организацията - на техническия екип, на съдиите, на шефа на шампионата, на доброволците, на всеки един, който е дал своя принос с цел да сбъднем тази фантазия. Минахме през някои промени, само че успяхме да се задържим на картата на международния тенис и да се запазим като едно от най-големите спортни събития в България ”, сподели ръководителят на съдружие „ Асарел България Оупън ” Асен Попниколов.

Асарел България оупън ще продължи до 4-ти септември.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР