Над 250 души вечеряха в компанията на Христо Стоичков в

...
Над 250 души вечеряха в компанията на Христо Стоичков в
Коментари Харесай

Стоичков събра 250 души в Плевен на благотворителна вечеря

Над 250 души вечеряха в компанията на Христо Стоичков в Плевен на специфична галавечеря. Гостите получиха опция да се снимат със Златната топка, да получат подпис върху “Христо Стоичков. Историята ” (изд. " Софтпрес " ) - формалната биография, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков и да наддават за спортни титли от персоналната сбирка на футболиста по време на благотворителен търг.
 Стоичков стартира турне със Златната топка из България
Събитието е част от лятното турне на Стоичков „ 25 години от Съединени американски щати ’94 “ и бе проведено от верига магазини и заведения за хранене LIFE и издателство „ Софтпрес “, а събраните средства бяха дарени на фондация “Св. Иван Рилски ” – Плевен.

Тя ще ги употребява за закупуване и даряване на импланти на дами с карцином на гърдата, мобилна стоматологична помощ в дребните обитаеми места и даряване на зъбни протези на обществено слаби възрастни хора.

Комикът Димитър Туджаров-Шкумбата и водещият на Дарик радио Иво Райчев забавляваха гостите със специфична шоу стратегия, а VIP посетител на събитието беше именитият плевенски футболист Пламен Гетов.

Благотворителният търг стартира тъкмо в 22:00 ч. и за по-малко от 20 минути събра над 2000 лева Гостите наддаваха за тениска и ръкавици на мексиканеца Хорхе Кампос, само че максимален интерес провокира фланелка на Стоичков от времето му в националния тим.

Тя доближи крайна цена от 1000 лева, а Камата я разписа с персонално посвещение на новия ѝ притежател. Организаторите от „ Софтпрес “ и LIFE също ще се включат в благородната самодейност с парични дарения в интерес на организацията.

В края на вечерта Стоичков изиска думата и в къса, само че прочувствена тирада описа за другарството, което го свързва с плевенската легенда Пламен Гетов.

“Когато пристигна в ЦСКА, Пламен постоянно оставаше да ни учи, да демонстрира на нас, по-младите, по какъв начин се бият удари, по какъв начин се вършат финтове. Аз съм безпределно горделив с нашето другарство, тъй като другарството е най-важното нещо. То не се купува! ” сподели Камата и изненада приятеля си със специфичен подарък - тениска на Уго Санчес.

Лятното турне “25 години от Съединени американски щати 94 ” продължава на 28 юли в “Арена Монбат ” в Русе.

Всичко най-важно за лятното турне на Христо Стоичков – “25 години от Съединени американски щати `94 ”, може да бъде забелязано на особено основаната страница www.soft-press.com/stoichkov/.

„ Христо Стоичков. Историята “ се трансформира в най-продаваната биография в България през 2018 година, а от излизането ѝ са продадени общо над 50 000 екземпляра. „ Софтпрес “ е измежду водещите издателства в България, а портфолиото му включва над 1500 заглавия, подбрани по този начин, че да дават отговор на мотото „ Книги за цялото семейство “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР