Над 24 000 хиляди души посочиха предпочитаните от тях брандове

...
Над 24 000 хиляди души посочиха предпочитаните от тях брандове
Коментари Харесай

Над 24 000 потребители избраха финалистите сред любимите си марки

Над 24 000 хиляди души показаха желаните от тях марки във втори стадий от единствената потребителска ранглиста у нас „ ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” . В рамките на 11 дни (от 4 до 14 юни) общо 210 марки в 35 категории се бориха за продължение във финалния кръг на състезанието. В този кръг потребителите имаха опция да гласоподават за до три от общо 6-те марката в обособените категории. Топ 3 марките, събрали максимален брой гласове, не престават в трети, финален кръг от класацията, който ще започва на 27 юни и ще продължи до 5 юли. А резултатите от него ще покажат обичаните марки на българския консуматор в съответните категории, както и ЛЮБИМАТА МАРКА за 2018-2019 година.

По мотив 10 години ранглиста „ ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” уредниците приготвят книга „ Мисия: Любима Марка” . В нея ще бъдат събрани историите на триумфа на тези марки, които печелят любовта и сърцата на потребителите, историите на сполучливите марки.

Резултатите и точния брой гласове, даден за всеки бранд във втори кръг, можете да видите тук: http://mylovemarks.eu/results.php. В категория ВИСОКОАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ продължаващите марки са Grant’s, Tullamore DEW и Jim Beam. Любимите БУТИЛИРАНИ ВОДИ на българския консуматор са Хисар, Михалково и Бачково. Предпочитаните Топ 3 марки КАФЕ И ТОПЛИ НАПИТКИ са Spetema, Tchibo и чай Биопрограма. В категория ЯДКИ, ЧИПС И СОЛЕТИ водещите марки са Солети Златна Добруджа, Ядки Детелина и Ядки Вуйчо Ваньо.

Продължаващите в последния стадий ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ са Бонбони Черноморец, Локум и халва „ Сладки времена” и Лукчета. В Топ 3 на най-предпочитаните МЕСНИ ПРОДУКТИ не престават Тандем, Орехите и Compass. Надпреварата в категория МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ в идващия заключителен кръг ще се води сред БОР ЧВОР, Боженци и Кисело мляко БИЛЛА. От МАЙОНЕЗИ И СОСОВЕ потребителите са избрали на финала да продължат майонеза Краси, Олинеза и Дерони. В категория БИО ПРОДУКТИ И СУПЕР ХРАНИ на финала отиват Био млечни артикули Fitness Микс Класик „ Детелина”, dm Bio и Био храни Моравско село.

Сред най-предпочитаните марки в бранш КОЗМЕТИКА са Refan, Bilka и Dove. В категория БИО И НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА в последния кръг ще се борят Weleda, Alteya Organic и Refan. А в ДЕРМО И МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА на финала отиват Bioderma, Skincode и Pharma Hyaluron. От БЕБЕШКАТА КОЗМЕТИКА в трети кръг отиват Sebamed, Weleda и Mustela. В категория БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ ПРОДУКТИ конкуренцията в трети кръг ще се води сред Ganchev, Dr.Theiss Sensibel Нахткерцен и мокрите кърпички Water wipes. В бранш АВТОМОБИЛИ максимален брой потребителски гласове във втори стадий са събрали Infiniti, Peugeot и Alfa Romeo. В категория БЯЛА И ЧЕРНА ТЕХНИКА в трети кръг не престават Samsung, Елдоминвест и Tesy.

Предпочитаните ЗАВЕДЕНИЯ от българския консуматор са Happy Bar&Grill, Пицария Виктория и Spaghetti Kitchen. В Топ 3 УЕБ МЕДИИ И САЙТОВЕ са отличени focus-news.net, АБВ Поща и mail.bg. Най-слушаните РАДИО у нас са Радио Витоша, Radio Fresh и Magic FM. В категория ТЕЛЕВИЗИЯ са отличени NOVA, bTV и 24 Kitchen. В категория ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ И БРОКЕРИ шампионата досега държат Армеец, SDI Застрахователен брокер и Дженерали. За обичана БЪЛГАРСКА МАРКА купата ще се оспорва от Credissimo, Техномаркет и Tesy. А в бранш БЪЛГАРСКА МАРКА – ХРАНИ И НАПИТКИ в трети кръг не престават Майонеза Краси, Захарни фабрики и Happy Bar&Grill.

В категория ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ – КЛАСИЧЕСКИ потребителите са предпочели в трети кръг да продължат No Spa, Xyzal и Magne B6. А във ВИТАМИНИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ на финала отиват Doppelherz, Магне Б6 Лека нощ и Прополки. Сред желаните БАНКИ са: Fibank, Уникредит Булбанк и Пощенска Банка. А измежду Топ 3 на ФИНТЕХ КОМПАНИИТЕ у нас са: Easy Credit, Credissimo и Paysafe. На финала в ТУРИСТИЧЕСКИ ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ не престават Apolonia Resort, Био хотел Моравско село – Предела и Zornitza Sands SPA. От ТЪРГОВСКИТЕ ЦЕНТРОВЕ най-вече гласове във втори кръг са събрали Serdika Cеnter, Park Center Sofia и Mall Veliko Tarnovo. А измежду финалистите от ТЪРГОВСКИТЕ ВЕРИГИ са BILLA, Kaufland и LIDL.

В категория ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ не престават technomarket.bg, shop.biohotel-bg.com - био магазин Моравско село и twiggyshop.bg. В бранш IT и софтуерни артикули потребителите са изпратили в последния стадий SAP, Matrix Global Bulgaria и Hewlett Packard Enterprise Company. Следва новооткритата категория ЛЮБИМ РАБОТОДАТЕЛ , в която конкуренцията на финала ще е сред LIDL, Fibank и TESY. а измежду ИНОВАТИВНИТЕ МАРКИ с най-вече гласове се подреждат Happy Bar & Grill, Fibank и Samsung. в бранш ПЕРИЛНИ И ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ в трети кръг не престават Coccolino, Cif и Domestos.

Класацията се организира за десета поредна година. Гласуването се прави он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu, след предварителна регистрация и потвърждаване посредством линк.

За разлика от други ранглисти, „ ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, учредени само на потребителските желания и не включват специфични пазарни критерии. По този метод „ ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” показва не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Следващият (трети, последен) стадий на самодейността започва на 27 юни и ще продължи до 5 юли. Церемонията по награждаването ще се състои на 12 юли. Класацията се организира в три стадия. В подбраните тази година 35 категории всеки участник има опция да дефинира коя е неговата обичана марка. Критерият, по който ще се излъчат марките в обособените категории, е броят на подадените гласове.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР