Над 220 хил. подписа събраха от партия Възраждане. С тях

...
Над 220 хил. подписа събраха от партия Възраждане. С тях
Коментари Харесай

Костадин Костадинов събира подписи против въвеждането на еврото

Над 220 хиляди подписа събраха от партия " Възраждане ". С тях от партията упорстват да се привиква народен референдум против приемането на еврото като публична валута.

Въпросът е дефиниран по този начин: " Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото като публична валута в Република България ", оповестиха от политическата мощ, написа news.bg.

Събирането на подписи стартира още през април. За задачата бяха отворени пунктове в 30 регионални центрове и общини. Доброволци направиха пунктове в още 30 общини.

Официално събраните подписи ще бъдат показани на 19 юли пред входа на постройката на Народното събрание. Там политическата организация ще разгласи претекстовете си за желаното осъществяване на допитването измежду хората.

" Подписката ни провокира доста огромен интерес в чужбина ", изясни ръководителят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов. " Имаме изтеглени и попълнени бланки от Съединени американски щати, Аржентина и Египет, да вземем за пример. Освен това възрастовата граница на подкрепящите ни е доста необятна. Най-възрастният човек, дал своя автограф за провеждането на референдум, е 95-годишен мъж, а най-младият е одеве навършил 18 години ", разяснява той.

" Възраждане " ще провежда и алегорично броене на подкрепящите концепцията народни представители, обясниха от партията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР