Над 2000 смъртни случая от коронавирус бяха регистрирани за 24

...
Над 2000 смъртни случая от коронавирус бяха регистрирани за 24
Коментари Харесай

Ново увеличение на смъртните случаи от коронавирус в САЩ, заразените в Африка достигнаха 1 млн.

Над 2000 смъртни случая от ковид бяха регистрирани за 24 часа в Съединени американски щати, съобщи Франс прес, като се базира на университета "Джонс Хопкинс ".

Общият брой на умрелите от вируса в Съединени американски щати е към този момент над 160 хиляди. Въпреки това американските управляващи отдръпнаха общата си рекомендация към жителите на Съединени американски щати да заобикалят пътувания в чужбина. Те оповестиха, че за всяка обособена страна ще се взема решение независимо - Франция, Англия и Германия да вземем за пример са избрани като страни от "трета степен ", което значи, че при опция е най-добре пътуванията до тези страни да бъдат избягвани.

В Бразилия, където смъртните случаи доближиха през вчерашния ден 98 493, президентът Жаир Болсонаро съобщи, че е "със спокойна съвест ".

"С нашите ограничения в действителност можем да кажем, че вършим всичко по силите ни, вършим даже невъзможното, с цел да спасим животи ", безапелационен бе бразилският президент.

Бразилският президент подреди отпущането на 356 млн. $ за ваксина против ковид

В Мексико през вчерашния ден смъртните случаи от ковид станаха над 50 хиляди.

В Аржентина, където смъртните случаи са 4251, за трети следващ ден регистриран рекорден брой на нови инфектирани.

Осем месеца след появяването на COVID-19 в Африка, смъртните случаи в този континент са над 21 хиляди. Въпреки това Африка продължава да е най-слабо засегнатият от ковид континент, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР