Над 2000 души се забавляваха в нощта на 14 февруари

...
Над 2000 души се забавляваха в нощта на 14 февруари
Коментари Харесай

Хиляди души се забавляваха на грандиозното музикално събитие на Св. Валентин - MEGA MEGAMI: Addicted to Love

Над 2000 души се забавляваха в нощта на 14 февруари на шестото издание на грандиозното празненство MEGA MEGAMI: Addicted to Love! Зала EFE в хотел Marinela вибрираше от романтика и любовни страсти, а заниманието – както нормално - беше на международно равнище.

Шоуто започва с хубав пърформанс на балет Megami, смесващ детайли от съвременен балет, испански танци, земна и въздушна акробатика, художествена гимнастика и топлес шоу. Пърформънсът беше допълнен от впечатляваща мултимедия и ефектно осветяване.

Два часа след среднощ на сцената излезе Азис, който дружно със своя бенд – Азис Груп сервира на публиката най-големите си шлагери. Кралят на поп-фолка беше очевидно разчувствуван и трансформира събитието в незабравимо прочувствено преживяване. След края на неговото присъединяване DJ Maxy и DJ Spirit забавляваха всички празнуващи с обичани шлагери до сутринта.

Партитата в най-романтичната седмица от годината не престават до събота в Megami Club – Hotel Marinela. Тази вечер музикален посетител в клуба ще е Емануела, а в петък – Преслава.








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР