Над 200 състезателя от 40 клуба ще се пуснат в

...
Над 200 състезателя от 40 клуба ще се пуснат в
Коментари Харесай

Турнир по кикбокс за „Купата на АЕЦ „Козлодуй“ събира над 200 състезателя от 7 държави

Над 200 състезателя от 40 клуба ще се пуснат в третото издание на шампионата по кикбокс за „ Купата на АЕЦ „ Козлодуй “. Надпреварата и тази година е интернационална и поръчки има от 7 страни – Шотландия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Сърбия, Молдова, Украйна и България.
Събитието е планувано за 19 септември в спортна зала „ Христо Ботев “ в крайдунавския град. Организаторите са подготвили два кръга, където ще се проведат срещите по разпоредбите за жанр лоу кик.
Основната цел на шампионата е обиграване на българските състезатели с бойци от други страни и разпространение на спорта кикбокс.
„ Подготвяме шампионата от съвсем година и имахме потвърждението на повече от 10 страни от три континента. За жал, обстановката в света с пандемията от ковид попречва много тимове “, разяснява Георги Вачев, уредник и треньор на кикбокс клуб „ Златните момчета “.
„ Изключително сме щастливи, че даже в тези сложни времена успяхме да организираме шампионата, да го надградим и да запазим традицията за всички тимове да няма такса присъединяване. Огромни благодарности към управата на АЕЦ „ Козлодуй “ ЕАД и всички спонсори, без които нямаше да се оправим “, добави Вачев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР