Над 200 са подписите, събрани в подкрепа на кмета Иван

...
Над 200 са подписите, събрани в подкрепа на кмета Иван
Коментари Харесай

Поморийци с подписка против условията за концесия на плаж

Над 200 са подписите, събрани в поддръжка на кмета Иван Алексиев за концесията на плаж „ Поморие-изток ”, оповестяват от общината. Хората не са съгласни с изискванията на концесията.

След като Министерството на туризма разгласи конкурс за установяване на концесионер на морски плаж „ Поморие – изток ”, стана ясно, че част от концесионната територия непозволено обгръща обществена общинска благосъстоятелност, а точно улица „ Крайбрежна ” – част от пътното платно с тротоара и паркинг, изясняват общинарите. По тази причина живущите на крайбрежната улица са образували Граждански предприемчив комитет, като на 09.11.2018 година в общинското деловодство е постъпила подписка от 217 души, оповестили се в поддръжка на кмета и подхванатите от него ограничения по случая.

„ Благодарен съм на своите съграждани за доверието, тъй като задачата ни не е лека. Ние целим на първо място отбрана на публичния интерес, обезпечаване на транспарантна равнопоставена процедура и избор на концесионер, при който услугите, свързани с градския плаж, ще бъдат предоставяни с нужната грижа. Вярвам, че събраните подписи и дейното присъединяване на хората ще бъдат от изгода в по-нататъшните ни дейности ”, разяснява кметът Иван Алексиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР