Над 200 хиляди жени са били сексуални робини на японските

...
Над 200 хиляди жени са били сексуални робини на японските
Коментари Харесай

Жените за комфорт - сексуалните робини на японските войници

Над 200 хиляди дами са били полови робини на японските бойци по време на Втората международна война. Дамите били принудително изпратени в обществени домове, където били унижавани и унизени да извършват плътските стремежи на японските военни. До през днешния ден те са известни в историята като "Жените за кофморт ".

По-голямата част от тях били корейки, само че имало и китайки, индонезийки, филипинки и тайландки. Казусът, който е извънредно мъчителен за Южна Корея, постоянно е будел спорни отзиви, защото не всички са единомислещи, че е вярно тези дами да се назовават "сексуални робини ". Причината за това подозрение е, че съгласно някои дамите непринудено предложили ласките си, привлечени от високото възнаграждение. Трябва да се означи, че по време на Втората международна война тези обществени домове били законни, защото се считало, че имат успокояващо влияние върху бойците.

"Жените за комфорт " обаче не били свободни да изоставен, когато пожелаят, по тази причина и били наричани робини. В понеделник международните медии демонстрираха извънредно видео на сексробините. На 18-секундното видео дамите са изправени пред разрушена стена и беседват с бойци от китайската войска. Според данни на корейски деятели над 200 хиляди дами били принуждавани да задоволяват половите потребности на японските бойци. Досега фрагментите, които сме виждали от това време, са били предоставени от оживели очевидци. Видеото, което през днешния ден можем да забележим, обаче е снимано от китайски бойци в провинцията Юнан, която тогава е окупирана от Япония. Смята се, че това е първият сниман материал по тематиката. Седемте дами, които участват на фрагментите, били освободени през 1944 година, а офицерът, който беседва с тях, е капитан на китайската армия.

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР