Над 200 души взеха участие в най-многобройната национална среща на

...
Над 200 души взеха участие в най-многобройната национална среща на
Коментари Харесай

На националната си среща фенове на Ливърпул у нас подкрепиха благотворителна кауза

Над 200 души взеха присъединяване в най-многобройната национална среща на почитателите на британския гранд " Ливърпул " у нас, споделя колумнистът на Атанас Янев.
От известно време насам се организират две такива мероприятия на година – по едно напролет и есента. Организатор е формалният фенклуб на " Ливърпул " в България.
Домакин на събитието бяха Старозагорските минерални бани. Тази среща с изключение на най-многобройната, се оказа и най-разнообразната от позиция на обитаемоте места, които имаха свои представители от София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Ардино, Смолян, Петрич, Казанлък, Шумен, Враца, Троян, Варна и Перник. Фенове и от доста други краища на България се събраха на едно място, с цел да показват за следващ път голямата си любов към обичания тим.
Председателят на фенклуба Славина Петровска приветства с добре пристигнали всички посетители и им благодари за всеотдайността към алената идея. Последва магнетично осъществяване на именития химн “You’ll never walk alone” и развлечение до ранни зори.
В съботния ден се организира обичайният футболен шампионат на дребни малки врати, който събра цели 8 тима. След това за първи път на национална намира се състоя автентично и забавно събитие – шампионат по beer pong, като концепцията беше колкото се може повече хора да се включат, с цел да се подкрепи съответна благотворителна идея.
Става въпрос за дребната Ева, която е едвам на 4 годинки. Тя страда от сарком на Юинг – нападателен рак на главата, като за лекуването ѝ трябват значително средства. На съботната вечеря още веднъж с концепцията да се поддържа благотворителната идея, се провежда и търг с най-различни продукти на обичания тим – чаши, шалове, тениски и други Събрани бяха 1104.75 лева за Ева. Бяха наградени и спечелилите във футболния шампионат.
В неделя (11 ноември) част от ливърпулците се събраха в заведение Стара Загора, с цел да гледат мача на " Ливърпул " с " Фулъм ", приключил с победа на мърсисайдци. Накрая всички се разделиха с обещанието да се срещнат на новата национална среща, която ще се организира напролет на 2019 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР