Над 200 деца бяха кръстени от повелителя на всички морета

...
Над 200 деца бяха кръстени от повелителя на всички морета
Коментари Харесай

Нептун кръсти над 200 деца в Бургас

Над 200 деца бяха кръстени от повелителя на всички морета и океани – Нептун. Това се случи по време на празника, проведен от Майки-ГЕРБ в неделя вечерта, на Магазия 1. Събитието бе почетено и от регионалния водач на партията и депутат Димитър Бойчев. Пространството до морето бе преобразено до неразбираемост с риболовен мрежи, атрактивни щандове, фотоси на риби и цветни украшения. Преди началото на събитието за настроението на всички се погрижи Преслава Минасян,  която извърши няколко обичани и безконечни през годините песни.

Близо два часа продължиха опашките от искащи да получат име на морско творение. Самият Нептун дебаркира с транспортен съд на Магазия 1, съпроводен от своята свита. Както повелява традицията на морските кръщенета, които се правят на плавателните съдове, малчуганите бяха " преглеждани " от здравно лице. А по-късно получаваха кръщелно удостоверение с името на обичана рибка, персонално връчено от Нептун. Децата се забавляваха с лимонада, сладоледи, сапунени мехури и балони, а доста от тях бяха изрисувани от аниматори.

С това събитие Майки-ГЕРБ и структурата на партията в Бургас за следващ път поддържаха и социално-значима самодейност. По време на Празника на Нептун бяха сложени дарителски кутия за  акцията " Шанс за Никола “.

Към празника се причисли и педагогът Кети Папъшева, която напълно неотдавна издаде детската брошура " Гъбка Качулатка “. По време на празника  децата получиха персонално от нея копия от книжката, изпълнена с радостни картинки и занимателни стихчета. Голяма атракция бе и появяването на пеперуда на кокили, с която дребни и огромни се снимаха за спомен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР