Над 200 000 души се обявяват против приемането на еврото

...
Над 200 000 души се обявяват против приемането на еврото
Коментари Харесай

Не внесоха в НС подписката за референдум против въвеждане на еврото

Над 200 000 души се афишират срещу приемането на еврото като публична валута в България. Това разгласи ръководителят на Движение " Възраждане " Костадин Костадинов , който показа резултатите от подписка за провеждането на референдум против приемане на еврото като публична валута в България.

Общо 227 000 души са се подписали " за " провеждането на референдум дали да бъде признато еврото като публична валута в България. От тях обаче 200 000 са с годни ЕГН.

Костадинов изясни, че след въвеждането на р егламента GDPR хората са спрели да попълнят единните цивилен номера.

Той изясни, че подписката не може да бъде импортирана през днешния ден в Народното събрание, тъй като представителите на придвижването не бяха позволени в Парламента. Шефът на " Възраждане " уточни, че срокът за подписите изтича на 23 юли.

Той изрази страдание, че за оставащите четири дни няма да могат да съберат повече подписи от постигнатото досега.

Костадинов посочи, че сутринта доброволци на придвижването са събирали и подписи от страна на депутати, само че единствено шест от тях са се подписали. Против приемането на еврото се е подписал един депутат от Политическа партия " Воля " , а останалите пет са от Българска социалистическа партия.

Костадинов съжалява, че в случай че еврото въпреки всичко бъде признато в България, то страната ще загуби последния останал детайл от своята финансова самостоятелност. Унищожение на България вижда той във влизането еврозоната.

Българската стопанска система ще се разклати още повече, след еврото съвсем постоянно се стига до инфлация, уточни Костадин Костадинов.

Той изясни, че спестявания от 10 000 лева все още биха се трансформирали в не повече от 2 500 или 3 000 евро.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР