Над 20 професионални сноубордисти от САЩ, Канада, Австралия, Норвегия, Финландия

...
Над 20 професионални сноубордисти от САЩ, Канада, Австралия, Норвегия, Финландия
Коментари Харесай

Елитни сноубордисти пристигат за шоу в Боровец

Над 20 професионални сноубордисти от Съединени американски щати, Канада, Австралия, Норвегия, Финландия и други идват в Боровец тази събота, 27 януари, с цел да станат част от първото по рода си Stinky Family Demo!

Ерик Леон, Маркъс Ранд, Джейк Шейбил, Йоонас Елоранта, Джеси Блекуел и Джефи Габрик са единствено част от про сноубордистите, които ще се включат в демонстрацията по особено построеното за задачата трасе в Бороспорт Сноу Парк пред хотел Рила.

Организатор на събитието е родната компания “Stinky Socks”, които са едни от спонсорите на поканените сноубордисти и главната им цел е да вдъхновят локалните фенове и да слагат България съществено на международната сноуборд сцена, като срещнат повече хора със страната ни.

За задачата, множеството от гостите идват на родна земя още тази седмица и дружно ще обиколят някои забавни местоположения за каране в България, като с изключение на поплуярните дестинации, уредниците са им подготвили и други, не комерсиални места, а цялото им ще бъде посещение ще бъде професионално снимано и в следствие ще бъде изработен филм.

Всеки, който желае да бъде част от събитието и да гледа онлайн триковете, които ще показват експертите, може да го направи безусловно гратис, като даже ще има опция да се запознае и да поговори персонално с всеки един от тях.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР