Над 20 привърженици на Левски са били арестувани и откарани

...
Над 20 привърженици на Левски са били арестувани и откарани
Коментари Харесай

Над 20 левскари арестувани заради ранената полицайка

Над 20 последователи на Левски са били задържани и откарани в разнообразни полицейски ръководства в столицата поради неприятния случай, който беляза дербито сред ЦСКА и Левски. По време на мача на стадион „ Васил Левски “ полицайка пострада тежко след хвърлена бомбичка към входовете 13 и 14 на оборудването.

Комисар Антон Златанов разгласи след срещата, че почитателите на Левски от бранш Б са били проверявани един по един след гледане на видеозаписите от охранителните камери на стадиона. Арестуваните са над двадесет.

„ В разследване на тази малоумна демонстрация организирахме акция на входовете на стадиона. Всички излизаха един по един в границите на един час. Всички лица, които отговаряха на описанието от камерите са арестувани и откарани към районните полицейски ръководства “, показа Златанов.

„ Бройката на арестуваните е двуцифрена. Над 20 индивида. Не мога да ви кажа тъкмо какво е положението на колежката. Информирам се по телефона. Извършена е една интервенция, само че има доста стъкла по лицето, както и в окото ѝ. Има заплаха за окото. Ще се опитаме да открием причинителя. С тази демонстрация се наруши спокойствието, което имаше в последните няколко години. Тази демонстрация е неприемлива. Ще бъдем твърди, с цел да не се стига до нови такива прояви. Никой не може да каже какво щеше да се случи, в случай че нямаше вратата. Другият сътрудник, който е бил до нея също е потърпевш. Това ни е работата. Не сме жертви, не се оплакваме, само че всеки един служител на реда е човек. Баща, майка и човек. Това не е пиратка или бомбичка, а бомба “, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР