Над 177 000 клиенти имат активна регистрация за безплатните sms

...
Над 177 000 клиенти имат активна регистрация за безплатните sms
Коментари Харесай

Безплатните SMS услуги на ЧЕЗ осигуряват удобство на клиентите

Над 177 000 клиенти имат дейна регистрация за безплатните sms услуги, предоставяни от „ ЧЕЗ Електро България “ АД – уведомление преди идно спиране на електрозахранването и инспекция на сметката. От началото на тази година Дружеството изпрати близо 194 000 къси известия, от които към 4% са за инспекция на сметка, а с останалите 96% сдружението е напомнило на клиентите, че са пропуснали общоприетия период за заплащане на сметката си.

През интервала януари – юли регистрациите за sms услуги доближиха близо 15 000. Това оповестиха от пресцентъра на "ЧЕЗ Електро България " АД.

Всеки месец сред 20 000 и 26 000 регистрирани консуматори получават увещание, че са пропуснали общоприетия период за заплащане на сметката си. Над 1 000 клиенти избират ежемесечно да ревизират настоящите си отговорности за електрическа енергия посредством sms. Проверката се прави с малко известие с текст „ smetka “ на 170077, без нарастване на цената, съгласно съответния тарифен проект на клиента. Всички разноски по изпращане на информативните sms-и се поемат от „ ЧЕЗ Електро България “ АД.

Използването на тези услуги би могло да спести средства и неудобства на клиентите, изключително по време на летните отпуски, когато може да се пропусне срокът за заплащане на месечната сметка.

Проверката на сметка и предизвестие преди спиране са налични за клиентите на мобилните оператори А1, Теленор и Виваком. Услугите могат да се заявят онлайн на www.cez.bg; с изпращане на малко известие на 170077 със наличие цифрите на потребителския номер; в центровете за клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД и в офисите на „ Изипей “.

Регистрацията за sms услугите на Дружеството е безвъзмездна. При регистрация посредством sms на 170077 клиентът заплаща еднократно изходящото известие съгласно тарифния си проект, без нарастване на цената. Получаването на електронни вести преди спиране на зареждането е изцяло гратис за клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД. Услугите се задействат в границите на 24 часа след осъществяване на регистрацията.

При промяна на мобилния оператор, по отношение на техническото обезпечаване на услугата, е належащо клиентът навреме да уведоми за това Дружеството на телефон 0700 10 010, на [email protected] или в Център за клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР