Над 17 000 лева събра само за седмица кампанията в

...
Над 17 000 лева събра само за седмица кампанията в
Коментари Харесай

Бебе Мая има нужда от помощ

Над 17 000 лв. събра единствено за седмица акцията в помощ на бебе Мая, а общинските съветници в Стара Загора взеха решение с 4000 лв. да подкрепят лекуването на момиченцето, съобщи кореспондентът на.
Мая е единствено на годинка и месец и страда от вродена мускулна дистрофия с мерозинов недостиг. Зад комплицираните думи се крие ужасно бъдеще с пукащи се мускули и крака, които не се движат вярно. Надежда за здравето на детето, откакто български медици споделят, че лекуване няма, идва от турска клиника. Там се ползва новаторско лекуване със стволови кафези, за което са нужни 55 000 лв..
Призивът за подкрепяне само че лекуването на бебе Мая е насочен в обществената мрежа от Моника Маринова, която е преборила заболяването и здравната система. В Стара Загора и региона към този момент има близо 60 дарителски кутии, ситуирани в разнообразни обекти за търговия и услуги. Фотостудио разгласи коледните си сесии на 10 и 11 декември за благотворителни, на 13 и 14 декември в Регионална библиотека “Захарий Княжески” ще има благотворителен базар. За него до 12-и се чакат предмети и лакомства, както и всевъзможни ръчно направени движимости.
За самодейностите в поддръжка на Мая може да разберете тук
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР