Над 1600 книги ще постъпят до края на ноември във

...
Над 1600 книги ще постъпят до края на ноември във
Коментари Харесай

Над 1600 книги ще постъпят във фондовете на регионалната библиотека в Сливен

Над 1600 книги ще постъпят до края на ноември във фондовете на районната библиотека "Сава Доброплодни " в Сливен. Това оповестиха от културната институция.

Новите книги са набавени по план "Българските библиотеки - модерни центрове за четене и осведоменост ", финансиран от българското държавно управление. Проектът на Република България "Сава Доброплодни " е на стойност 8 200 лева Книгите, които библиотеката е присъединила в плановото задание, са от над 60 издателства и са из областите философия, логика на психиката, вяра, право, педагогика, стопанска система, техника, математика, физика, химия, медицина, компютърни науки, изкуство, география, история и други, художествена литература за деца и за възрастни, а също и скъпи справочни издания. Ще бъдат набавени и речници, образователни пособия и художествена литература на британски, немски, френски и испански езици в помощ на чуждоезиковото образование. В плана са включени и други издания - албуми, картографски и нотни издания, нетрадиционни носители.

Изпълнението на плана ще завърши до 20 декември, като новонабавените издания ще бъдат разполагаем на читателите в навечерието на Коледните и Новогодишните празници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР