Над 16 000 души ще гледат на живо финала в

...
Над 16 000 души ще гледат на живо финала в
Коментари Харесай

Гари и Андрю, които мечтаят със "Сити" от 1957 г.

Над 16 000 души ще гледат онлайн финала в Шампионската лига сред " Манчестър Сити " и " Челси ". Гари и Андрю обаче няма да бъдат измежду тях.

С колоритния си тип те привлякоха вниманието на португалците. Двамата близнаци, върли почитатели на " Сити ", нямат билети за мача. Пътят им до Порто също е сложен - повече от 7 часа, само че въпреки всичко съумяват да дойдат в града за историческия за тима им край. А за вълнението им съдим по сълзите в очите.

" Толкова дълго чакахме този миг... ", споделят те пред bTV.

" Първият ни мач дружно беше през 1957 година. Преди 22 години пък още бяхме в третото равнище на британския футбол. През последните 8 години се борим за този край и в този момент най-сетне сме тук. Дойдохме особено да честваме, в случай че инцидентно спечелим преди да умрем, тъй като сме старички. ", прибавят ентусиастите.

Макар и да не могат да влязат на стадиона, в утрешния ден Гари и Андрю ще споделят страстите от финала с повече от 6000 други почитатели на " жителите ".

" Ще се опитаме да не пием доста. И да не спечелим тази година, следващата година ще сме първенци, не сме обезпокоени ", безапелационни са те.

Финалът сред " Манчестър Сити " и " Челси " е на следващия ден (29 май) в 21:00 ч. онлайн по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР