Над 1500 сигнала са получени на тел. 112 след поройния

...
Над 1500 сигнала са получени на тел. 112 след поройния
Коментари Харесай

Фандъкова: Над 1500 сигнала са получени на тел. 112 след пороя в София

Над 1500 сигнала са получени на тел. 112 след поройния дъжд в София. Това съобщи на брифинг кметът на столицата Йорданка Фандъкова, оповестява БНР. " За към един час паднаха към 50 литра на кв. метър дъжд в града, получени са над 1500 сигнала на тел. 112, над 900 от тях са за наводнени здания. Останалите са за завирени сектори, наводнени подлези и метростанции. Движението на градския превоз е възобновено на всички места, като се изключи рейсовете на " Вардар " и " Стамболийски " ", съобщи Фандъкова.


" Екипите на столичната пожарна не престават работата по премахване на вредите. 7 екипа на аварийно-спасителното звено, както и екипите на всички служби на Столичната община и инспектората и " Софийска вода ". В 2 региона беше спряно електроподаването - " Красно село " и " Младост ". От ЧЕЗ увериха, че до 1 час то ще бъде възобновено. Нивата на общинските язовири се наблюдават непрестанно, изпускат се следено ", изясни Фандъкова.

 Над 100 сигнала са получени поради проливния дъжд в София Над 100 сигнала са получени поради проливния дъжд в София
Получени са над 100 сигнала по отношение на проливния дъжд в София, които се насочват към разнообразни екипи, оповестиха от пресцентъра на Столичната община. З...

Най-силно са наранени подлезите на метростанциите " Витоша " и " Сердика ", както и тези при Централна гара и Министерството на спорта. Театър 199 също е обиден от дъжда, провали има и по постройките на заведения и заведения за хранене в разнообразни елементи на София. Сред потърпевшите здания са и тази на Центъра за незабавна здравна помощ, болница " Софиямед ".
 Пороен дъжд в столицата наводни подлези, булеварди и метростанции Пороен дъжд в столицата наводни подлези, булеварди и метростанции
Гръмотевична стихия, съпроводена с проливен дъжд и мощен вятър, наводни София в късния следобяд.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР