Над 150 врачани са подали вече документите си за работа

...
Над 150 врачани са подали вече документите си за работа
Коментари Харесай

Над 150 врачани са кандидатствали за работа в „Теклас“

Над 150 врачани са подали към този момент документите си за работа в турската компания „ Теклас – България “ ЕАД досега, заяви шефката на районната дирекция „ Бюро по труда “ във Враца Маргарита Ангелова.
На срещата с представители на компанията в средата на месеца, са съумели да отидат към 160 индивида. Интересът към позициите в завода е извънредно огромен. Очаква при започване на септември от компанията да разгласят още работни места и да се направи втора огромна среща с искащите да се трудят в „ Теклас “.
Първите утвърдени фрагменти ще бъдат изпратени на образование в завода в Кърджали за интервал от 3-4 месеца, след което те ще би трябвало да образоват новите фрагменти в завода във Враца.
От дирекцията разясниха, че чистата междинна работна заплата, която ще получават служащите е от 850 до 2 000 лв.. Първоначално ще бъдат наети към 300 служащия, които ще работят на трисменен режим.
Очаква се напълно скоро поръчка за служащи да бъде подадена към бюрото по труда във Враца и от „ МД Електроник “. Ангелова прикани всеки, който има пълномощия и желае да смени работата си да се записва в бюрото по труда „ като работещ искащ да смени работодателя си “, с цел да може пръв да схваща за подобаващите за него места. Това важи и за работещите в заводите в Мездра и Ботевград. По думите на Ангелова регистрацията е доста бърза и никой не би трябвало да се тормози, че настоящия му шеф ще разбере за желанията на чиновниците си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР