Над 150 талантливи деца от цялата страна се включват в

...
Над 150 талантливи деца от цялата страна се включват в
Коментари Харесай

Арт фестивал "Сезони" събира млади таланти край брега на морето

Над 150 надарени деца от цялата страна се включват в тазгодишното издание на Арт фестивал „ Сезони ". Той ще се организира в дните 1 и 2 юли, а негови уредници са Община Бургас и Народно читалище „ Пробуда-1880 " - Бургас.

Фестивалната стратегия включва няколко състезанието за изобразително и приложно изкуство, снимка, мултимедия и други Предвидени са голям брой креативен лаборатории и съпътстващи прояви.

В състезанията ще вземат участие 155 деца и младежи от Бургас, Поморие, Пловдив, Русе, Стара Загора, Силистра, Велико Търново, Сливен, София, Търговище, Шумен, Ямбол. Сред участниците в другите състезания са и представителите на Германия и Русия.

Младите поп и рок реализатори ще бъдат оценени от жури в състав: Тони Димитрова, Захари Чернев, Владимир Спасов, Мария Чернаева и Руслан Карагьозов.

През 21-годишната си история състезанието за млади поп и рок реализатори стана една от емблемите на Бургас. От три години той прерасна в арт фестивал, обединявайки разнообразни сфери на изкуството и показвайки гения на даровити деца от страната и чужбина.

Арт фестивал „ Сезони " ще стартира от 11:30 часа на 1 юли в зала „ Георги Баев " на КЦ „ Морско казино ".
Официалното разкриване на фестивала е на 1 юли от 18 часа на открита сцена „ Охлюва ". Фестивалът ще приключи с церемония концерта на 2 юли от 18 часа.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР